Om

Om Grete Bergland

Som arbejdsmiljø- , procesunderviser og konsulent bliver jeg inviteret indenfor på arbejdspladser som ønsker at blive bedrel- eller ønsker forandring. Mit arbejde er at hjælpe med at gøre dette så konkret som muligt og kvalificere arbejdspladsen og den enkelte til at arbejde handlingsorienteret mod målet. Mit arbejdsmål er, at mennesker i fællesskab(er) mestrer den indre og ydre dialog. Har et nuanceret sprog, mestrer myndiggørende ord og handlinger i forhold til sig selv og andre. Skal det lykkes er et afsæt i den anerkendende tænkning et must.

Jeg leverer konsulentbistand, undervisning, temadage, oplæg og foredrag, inden for mine spidskompetencer, skræddersyet til den enkelte arbejdsplads ønsker og behov.

Jeg har en samarbejdskontrakt med PUF, Parternes uddannelsesfællesskab. I deres regi underviser jeg på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og MED- uddannelsen i landets kommuner.

Jeg har en samarbejdskontrakt med Sikkerhedsforum i Aarhus. Sikkerhedsforum varetager handicaphjælpernes arbejdsmiljø. Jeg er tilknyttet som arbejdsmiljøkonsulent og varetager både det strategiske og operationelle arbejdsmiljøarbejde.

Sideløbende har jeg etableret en klinik, hvor jeg tilbyder individuel coaching, massage og vejledning i forebyggelse- og behandling af sports- og overbelastningsskader.